• Byggmann

934 – Lindås

HJEM TIL DINE DRØMMER

Imponerende vindusløsninger, storslåtte arker og en størrelse på hele 540m2 utgjør praktboligen Lindås.

Villaen er beregnet for skrå tomt, og du ønskes derfor velkommen inn i boligens andre etasje. Du kommer inn i en luftig hall med egen garderobe for oppbevaring av yttertøy og sko. Fra hallen har du tilgang til sportsbod med gjennomgang til terreng. Dette rommet kan derfor også benyttes som bi-inngang. Videre finner du et gjestetoalett i enden av hallen, og inngang til husets kontor med utgang til egen overbygd veranda. Gangen har også egen inngang til villaens kjøkken og tilgang til master-fløyen med eget bad, walk-inn-garderobe og et staselig soverom med utgang til veranda.

Fra hallen kommer du inn i boligens stue, et overdådig rom på hele 67,7m2 hvor du i tillegg til en stor peis og flere sittegrupper, også har tilgang til to skjermede verandaer gjennom skyvedører i glass. Fra stuen har du tilgang til kjøkkenet gjennom doble dører, hvor du har plass til alt du trenger, inkludert en stor kjøkkenøy og spiseplass til hele familien. Spesielle vindusløsninger og ekstra takhøyde i stue og kjøkken skaper en unik romfølelse og slipper inn mye dagslys i de store rommene.

Vi går ned i boligens underetasje, hvor du finner to store soverom som begge har egne bad og garderober i tilknytning til rommene. Store vindusløsninger og plass nok til sittegruppe gjør at dette er ypperlige soverom for familiens store barn. I kjelleretasjen finner du også vaskerom, teknisk rom, flere romslige boder for oppbevaring og et ekstra badeværelse. I kjelleretasjens sentrum ligger en kjellerstue med direktetilgang til overbygd terrasse, og er derfor et fint oppholdsrom for familiens tenåringer. I tillegg finner du trimrom med tilhørende utstyrsrom og utgang til terrasse i villaens underetasje.

Til slutt går vi opp i tredje og øverste etasje. Her ligger tre av boligens i alt seks soverom, alle plassert rundt en lys loftstue med utgang til lufteveranda. Loftsetasjen inkluderer også flere store bodrom, et enkelt bad i tillegg til at det største av loftets soverom også har direkteutgang til en privat veranda.

Lindås preges av klasse og stil over tre etasjer og inneholder både trimrom, kontor og flere skjermede verandaer og uteområder – et hjem til dine drømmer…

TEKNISK DATA

Største lengde: 27,3 m
Største bredde: 14,8 m
Bruksareal: 540,2 m²
Bebygd areal: 322,9 m²
Antall soverom: 6
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

3. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

ARKITEKT

VI KAN TILPASSE VÅRE MODELLER FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.