• Byggmann

932 – AMARANTE

MODERNE LUKSUS OG KOMFORT

Amarante er en stor og flott villa med stram og moderne linjeføring og materialbruk. Komfort og luksus samt store, åpne oppholdsarealer med rik tilgang på lys og luft preger boligen.

I første etasje gir et overbygd inngangsparti ly for vær og vind, og du har mulighet til å gå direkte inn i boligens vindfang eller inn til boligens vaskerom. I entréen finner du et praktisk garderoberom med skyvedørsåpning for god oppbevaring. Herfra har du også tilgang til tre store soverom, et innholdsrikt baderom med dobbel vask, bod/teknisk rom og en lys og flott kjellerstue med direktetilgang til terrasse og hage. En romslig garasje på 24,1m2 har også en egen dør som leder til overbygd inngangsparti.

Går du opp trappen kommer du til boligens største rom, det åpne allrommet med en kortvegg bestående av vinduer og skyvedører i glass. Utsikten kan nytes fra hele rommet. Verandaen utenfor er overbygd. Rommet gir mulighet for flere sittegrupper og et innholdsrikt kjøkken. Du finner også et ekstra bad i denne etasjen og et soverom/kontor.

Til slutt, en egen avdeling for de voksne i husets andre etasje. Et flott soverom med gjennomgang til stor walk-in-garderobe og et bad med plass til badekar og dobbel-dusj, skaper et lukseriøst gjemmested hvor man kan nyte rolige stunder. Direkte utganger til terrasse og veranda via moderne skyvedører gjør at uteområdet på en elegant måte knyttes sammen med de innvendige arealene i praktboligen Amarante.

TEKNISK DATA

Største lengde: 17,9 m
Største bredde: 17,0 m
Bruksareal: 285,0 m²
Bebygd areal: 206,3 m²
Antall soverom: 5
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

ARKITEKT

VI KAN TILPASSE VÅRE MODELLER FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.