• Byggmann

930 – VEGA

ETT PLAN, ALT DU TRENGER OG ENESTÅENDE UTSIKT

Boligen Vega har overraskende mye plass, og har alt du trenger på en etasje. Huset har fokus på en sammenføyning av ute og inne og inviterer omgivelsene inn gjennom storslåtte vindusløsninger.

Huset har egen garasje som du har tilgang til via et overbygd inngangsparti. Fra garasjen kan du også gå inn i sportsbod/teknisk rom som egner seg godt til oppbevaring. Fra inngangsdøren kommer du inn i en lys hall med mulighet for gjennomgang til terrasse på fremsiden av huset. Et lite gjestetoalett er også plassert i dette rommet hvor det er plass nok til en liten sittegruppe eller tv-møbler. Dette er husets fysiske midtpunkt og du kan velge om du vil gå videre inn i soveromsområdet i husets ene ende, eller oppholdsrommet i det andre.

Velger du å gå inn i husets oppholdsrom kommer du til en stue hvor forskjellen mellom ute og inne har blitt visket bort av vinduer fra gulv til tak. I dette rommet finner du en egen kjøkkenavdeling med plass til kjøkkenøy. To takvinduer har også blitt plassert over kjøkkenet, for rikelig med godt dagslys. Stuen har muligheter for plassering av flere sittegrupper, og er et sted man kan tilbringe timesvis i, mens man nyter utsikten utenfor. Du kan også åpne terrassedøren og forlenge stuen ut til overbygd uteområde på varme sommerdager.

I husets andre ende har du alle boligens tre soverom, et praktisk vaskerom og et stort bad gjort tilgjengelig via en gang fra hallen. Her er boligens største soverom er lokalisert i en helt egen fløy, med eget badeværelse, en stor garderobe og tilgang til overbygd terrasse gjennom skyvedør. Rommet har lik takhøyde som resten av huset, og store vindusflater hvor morgenlyset flyter inn, og man kan tusle ut på terrassen for en kopp kaffe.

Vega fortjener en utsiktstomt og vil gi deg et nytt maleri av landskapet utenfor, hver dag.

TEKNISK DATA

Største lengde: 19,8 m
Største bredde: 15,0 m
Bruksareal: 180,7 m²
Bebygd areal: 246,1 m²
Antall soverom: 3
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNING

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

ARKITEKT

VI KAN TILPASSE VÅRE MODELLER FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.