• Byggmann

924 – SOTRA

INNHOLDSRIK FUNKISBOLIG MED UTLEIEDEL

Når man bygger en enebolig, er det fint å ha mulighet til å leie ut en del av huset. I boligen Sotra har vi satt inn en trivelig utleiedel i kjelleretasjen med en flott og åpen stue/kjøkken-løsning, bod, sportsbod, bad og et soverom på 11m2 – alt tilgjengelig via en gang. Utleiedelen går på ingen måte på bekostning av huseiers boltreplass og er skjermet, samtidig som at fasadens særpreg er ivaretatt.

I hoveddelen av boligen går du inn i andre etasje, da denne boligen er beregnet for skrå tomt. Du kommer inn via et overbygd inngangsparti hvor du kan nå alle boligens funksjonsrom via en gang. Etasjen inkluderer teknisk rom/bod, bad, soverom, stort allrom med kjøkken, stue og en separat tv-stue tilgjengelig via skyvedør. Stuen er et naturlig samlingspunkt for store og små og har tilgang til andre etasjens to verandaer på begge sider av det karakteristiske frembygget.

Kjelleretasjen inneholder ett bad og to ekstra soverom, hvor det ene har tilhørende klesbod.

Klassisk trekledning i møte med rene, pussede flater gjør at huset får et spennende og tidsriktig uttrykk og er et hus i funkisstil som vil passe for flere typer familier.

TEKNISK DATA

Største lengde: 17,8 m
Største bredde: 11,7 m
Bruksareal: 233,0 m²
Bebygd areal: 169,9 m²
Antall soverom: 4
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

ARKITEKT

VI KAN TILPASSE VÅRE MODELLER FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.