• Byggmann

922 – ORION

NOSTALGISK MED HERSKAPELIG VRI

Dette er boligen for deg som liger det tradisjonelle. Det overbygde inngangspartiet leder inn i et lyst vindfang med tilgang til garderobe og et gjestetoalett. Videre kommer du inn i gangen hvor du har tilgang til husets allrom, trapp, en kombinert sportsbod/vaskerom/teknisk rom med egen bi-inngang, bad og soverom med utgang til egen terrasse.

Oppholdsrommene ligger i denne etasjen og preges av de buede vindusløsningene både i stue og ved spisekroken. Dette store rommet har plass til et romslig kjøkken og flere spise- og sittegrupper. Kjøkkenet, med sitt vakre spiseområde, er laget for gode hverdagsstunder. Fra allrommet har du tilgang til en stor terrasse som strekker seg rundt boligen, via en dobbel verandadør i stue, og en enkel verandadør ved kjøkkenet.

På loftet har de mange arkene gjort det mulig å få inn mange soverom, som alle har sin egen garderobe. Fra ett av soverommene har du tilgang til en liten lufteveranda hvor det er plass til et cafésett. I denne etasjen er det også bad, en praktisk bod og en loftstue hvor du også har en fin lufteveranda i en vakkert buet utforming.

Orion har vært en bolig som over mange år har vist seg å være en favoritt, med god grunn. Dette er en tradisjonell bolig, med alt du trenger.

TEKNISK DATA

Største lengde: 12,8 m
Største bredde: 15,0 m
Bruksareal: 219,8 m²
Bebygd areal: 152,1 m²
Antall soverom: 4
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

ARKITEKT

VI KAN TILPASSE VÅRE MODELLER FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.