• Byggmann

921 – HATLANE

EN BOLIG MED DE RIKTIGE KOMBINASJONENE

Hatlane er en bolig som skiller seg ut på en positiv måte, med et personlig uttrykk fra ytterst til innerst. Huset er moderne med en flott kombinasjon av fasadeplater, stående og liggende trekledning og store vindusflater som vitner om et spennende hus.

I boligen Hatlane har du en første etasje bestående av vindfang, gang og kjellerstue med tilgang til overbygd svalgang og hage. Du finner også tre av husets fire soverom, et stort bad og vaskerom/sportsbod med direkteutgang, i boligens første etasje.

Går du opp trappen til andre etasje finner du gjestetoalett, soverom med tilhørende bad og en enestående stue-/kjøkkenløsning. Dette gjør at man føler seg fri til å bevege seg mellom de ulike allrommene. Her har man et flott kjøkken med kjøkkenøy og tilgang til en praktisk bod. Fra stuen har du tilgang til en stor veranda, i tillegg til store vindusflater som rammer inn utsikt og natur.

TEKNISK DATA

Største lengde: 13,5 m
Største bredde: 11,4 m
Bruksareal: 212,4 m²
Bebygd areal: 137,3 m²
Antall soverom: 4
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

ARKITEKT

VI KAN TILPASSE VÅRE MODELLER FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.